1.Kritika : Survive it all with you


1.kinézet: 

Fejléc: Egyszerűen fantasztikus szerintem. Nagyon tetszik. Szép és igényes munka.

A háttér tetszik,szintén semmi csicsa,hanem igényes. A kinézetről semmi rosszat nem tudok mondani,viszont a Fejezetek almenübe nincsenek beillesztve linkel a részek,ezt majd pótold,hiszen hasznos és egyszerű is,ha onnan kikeresheti az illető,a fejezeteket.

2.Történet:,,.Az esőcseppek a könnyeim, a fekete felhők a lelkem, a dörgés pedig az a kiáltás ami próbál kijönni belőlem, de egyszerűen nem megy.  "  Először is ezzel a mondattal szeretném kezdeni az értékelést. Nagyon megfogott és nagyon tetszett. 

  Elolvastam az eddigi részeket és tetszik maga az alap sztori is és,ahogyan leírod a történetet szerintem fantasztikus. Igazából nem tudok rosszat mondani a történetről. A szavak,ahogyan mondatot alkotsz belőlük,koránt sem unalmasak. Izgalommal várom a további részeket. Hosszú-hosszú sorokat,még nem tudok írni,hiszen még az elején jár a blog,de csak így tovább! Én azért remélem,hogy a végén nem hal meg Emily,de te írod a történetet és te döntöd el. Mindenkinek ajánlom figyelmébe ezt a blogot. Fantasztikus kinézet,magával ragadó történettel.♥

http://surviveitallwithyou.blogspot.hu/





1 megjegyzés: